Wy Bloemisten online bestellen

WY werken dichtbij

Online bloemen bestellen en laten bezorgen is laten weten dat je aan iemand denkt. Wat de aanleiding ook is. Maar online klinkt ook afstandelijk. Als besteller heb je geen idee wie de bloemen namens jou bezorgt. Met wie communiceer je nou eigenlijk. WY werken anders. Communicatie is het startpunt van iedere bestelling. Als besteller krijg je alle gegevens van de uitvoerend bloemist. 

Toch nog even iets doorgeven? Een speciale kleur in het boeket? Of een andere tekst op het kaartje? Dat kan allemaal. Ook kan de bloemist contact met jou opnemen als er vragen zijn. Zo krijgt online een persoonlijk tintje. Alsof je in de winkel bent maar met het gemak van online bestellen. 

 

 

Bloemen bezorgen in heel Nederland

De lokale bloemisten van WY bezorgen overal. Lokaal betekent bij WY bloemisten ook echt lokaal. Wil je bloemen laten bezorgen in Amsterdam of juist ergens anders in Nederland. Dat kan. Want het fijnmazige netwerk van aangesloten bloemisten bezorgen van uiterste puntje in Zeeland tot en met de Wadden en alles wat er tussenin zit. Bestel voor 13.00 uur uw boeket en het wordt dezelfde dag nog bezorgd. Op zaterdag voor 12.00 uur bestellen.

WY Bloemisten kiest heel bewust voor een fijnmazig netwerk van bloemisten. Feeling met de regio en inspelen op lokale trends vindt WY Bloemisten belangrijk. Een boeket is geen massa product. Ieder boeket is een handtekening van de bloemist. WY bloemisten kennen hun lokale omgeving en kiezen alleen de beste (seizoens)bloemen.  Zo wordt bloemen bezorgen echt persoonlijk.

      

 

 

Bloemen bestellen? Het is heel simpel. Al onze boeketten zijn professioneel en met zorg samengesteld. Maak een keuze uit het assortiment, voeg een kaartje toe en laat onze bloemisten je boeket vandaag nog bezorgen.

Bloemen zeggen meer dan duizend woorden. Wil je nog meer woorden toevoegen? Je kunt altijd een persoonlijke boodschap toevoegen op het kaartje. Zo wordt bloemen laten bezorgen nog leuker!