Bloemen bezorgen Amsterdam

Bloemen bezorgen Amsterdam

 

Bloemen in Amsterdam

Wilt u mooie boeketten in Amsterdam laten bezorgen? Onze bloemisten in Amsterdam bezorgen het graag voor u. De meest bekende bloem die geassocieerd wordt met de gemeente Amsterdam is de tulp. Toeristen slepen massaal bloembollen mee van de bloemenmarkt. Stedelingen weten wel beter, er zijn nog veel meer boeketten waarmee je in iedere woning stemming maakt. In 2000 zong Alex Wielders over ‘Een Bossie Rooie Rozen’. Hij komt niet uit Amsterdam maar heeft hier als artiest wel naam gemaakt door zijn optredens in café Bolle Jan. Ook Jantje Koopmans (Rode Rozen), Conny Vandenbos (Een Roosje, M’n Roosje) en Frans Bauer (Op Rode Rozen Vallen Tranen) zijn enkele artiesten die ooit over de ‘bloem der bloemen’ zongen. Daarnaast zijn er nog veel meer soorten kleurrijke bloemen waar Amsterdamse bloemisten dagelijks de mooiste creaties van maken.

 

Je kunt vandaag nog bloemen laten bezorgen in Amsterdam! Als je op werkdagen voor 13.00 en op zaterdag voor 12.00 bestelt via WY Bloemisten dan zal de ontvanger diezelfde dag nog een prachtige bos geleverd krijgen. Je kiest eenvoudig een bos die past bij de gelegenheid, betaalt online en de rest wordt voor je geregeld. Je hoeft er niet voor naar de winkel en je kunt iemand waar je om geeft vandaag nog aangenaam verrassen.

 

Populaire producten

Bloemen bestellen Amsterdam

Het is toch heel gezellig om naar de bloemist te gaan om zelf een boeket uit te zoeken? Dat vinden wij ook, toch zijn er volop redenen om bloemen online te bestellen in Amsterdam. In de eerste plaats moet je tijd vrij maken voor een bezoekje aan de bloemist. Als het niet op de route ligt, of je bent pas na sluitingstijd klaar met werken, dan wordt het lastig om even binnen te wippen. Daarnaast kan uitzoeken ook best lastig zijn. Bij WY Bloemisten hebben we voor vrijwel iedere situatie een boeket samengesteld waar je ongetwijfeld iemand mee blij zult maken. Bij bloemen bestellen online in Amsterdam worden boeketten op bestelling gemaakt. Ze staan dus niet te verwelken in de winkel, iedere bos wordt met aandacht vers voor je gemaakt.

 

Bij welke gelegenheid kun je bloemen bestellen in Amsterdam?

Als het aan ons ligt dan is het openen van de koelkast al voldoende aanleiding om een boeket te bestellen, daar hoeven wij geen lintje voor door te knippen. Omdat bloemen bestellen online in Amsterdam zo eenvoudig is wordt het natuurlijk wel heel verleidelijk om iedere week een nieuw cadeau voor jezelf te laten bezorgen. Toch worden veel boeketten besteld voor iemand anders. Hier zijn de gelegenheden waarbij een bloemetje op z’n plaats is:

 

 

Welk soort bloemen ga je kiezen? Op WY Bloemisten hebben we op basis van de vraag van onze klanten een aantal boeketten ontworpen die onze bloemisten vers voor je maken. We hebben deze opties ingedeeld in een aantal categorieën. Kijk naar de uitstraling, de kleur en de voorkeuren van de ontvanger en kies het boeket dat perfect aansluit op de gelegenheid.

 

Hoe werkt bloemen online bestellen in Amsterdam?

Kiezen en bestellen is heel eenvoudig. Ga naar de webshop van WY Bloemisten, bekijk de opties en bestel voor 13.00u (12.00u op zaterdag) voor bezorging dezelfde dag. Naast bloemen bezorgen in Amsterdam mag dit ook elders in Nederland zijn. In dat geval verzorgt een andere lokale bloemist de bestelling tot aan de deur. De bezorgkosten bedragen € 5,95 per bestelling. Je hoeft geen gaatje te prikken in de kalender en parkeerkosten hoef je ook niet te betalen omdat je vanuit je eigen huis of op je werk kunt bestellen. In de bezorgkosten zit de complete service verwerkt. De lokale bloemist regelt namelijk de bezorging voor je.

 

Door efficiënt te plannen en nauw samen te werken met een groot netwerk aan bloemisten leggen we minder kilometers af per bestelling wat ook nog eens heel duurzaam is. Je kunt trouwens ook bloemen bestellen in Amsterdam voor levering elders in Nederland en andersom. Woon je in Limburg of Friesland en kun je niet even een bloemetje afgeven in Amsterdam? Dan plaats je eenvoudig een bestelling via de webshop met afleveradres in het centrum, Noord, Oost, West, Zuid of waar dan ook in de regio Amsterdam.

 

Wil je een plant of bloem online bestellen in Amsterdam dan hoef je hiervoor niet naar de bloemist te gaan, die komt gewoon naar jou toe!